CHECKLINE-EUROPE BV

CHECKLINE-EUROPE BV

Olanda | Website

Aparate de masura a aderentei vopselei, punctului de roua, distantei cu laser, umidometre, aparate de masura a porozitatii, termometre Raytek cu infrarosii, rugozimetre, porozimetre, defectoscoape, aparate de masura a vibratiilor (vibrometre), stroboscoape, tahometre, contoare mecanice, roti de masura, instrumente de testare a materialelor textile, aparate de masura a fortei de torsiune, aparate de masura a tensionarii firelor, cablurilor, benzilor.

FUKUDA CO. LTD

FUKUDA CO. LTD

Japonia | Website

Etaloane pentru testere de etanseitate, debitmetre, manometre.

GTI GASSER

GTI GASSER

Italia | Website

Instalatii cu ultrasunete si laser, pentru masurarea volumului marfurilor transportate in vrac pe benzi rulante.

KATRONIC TECHNOLOGIES LTD

KATRONIC TECHNOLOGIES LTD

Marea Britanie | Website

Debitmetre, aparate si instalatii ultrasonice noninvazive „clamp on”, digitale, portabile si fixe, de masura a debitului si energiei termice a lichidelor din conducte pline; senzori ultrasonici si instrumente ultrasonice noninvazive, digitale, fixe si portabile, de masura a nivelului lichidelor din rezervoare.

LATZKE HAERTEPRUEFUNG Gmbh

LATZKE HAERTEPRUEFUNG Gmbh

Germania | Website

Etaloane de duritate Rockwell, Vickers, Brinell.

METRICA

METRICA

Italia | Website

Sublere si micrometre analogice si digitale. Lere. Cale. Instrumente de masura si control pentru constructori, tamplari, geamgii etc.

KERN-SOHN GmbH

KERN-SOHN GmbH

Germania | Website

Produse marca SAUTER: dinamometre analogice si digitale, standuri dinamometrice manuale si motorizate, standuri de verificare a arcurilor, durimetre analogice si digitale si standuri de masura a duritatii materialelor, aparate digitale cu ultrasunete de masura a grosimii materialelor, aparate digitale de masura a grosimii acoperirii materialelor, aparate digitale de masura a momentului de torsiune, rigle digitale, luxmetre digitale, sonometre digitale.

TRITEX NDT LTD

TRITEX NDT LTD

Marea Britanie | Website

Aparate speciale, ultrasonice, digitale, portabile, de masura a grosimii metalelor. Aceste aparate masoara grosimea metalelor acoperite (cu vopsea, varnish, rugina, cauciuc, etc.) fara a fi nevoie ca stratul acoperitor sa fie inlaturat!