Echipamente si materiale pentru rapid in-house PCB prototyping

LPKF Laser & Electronics AG

LPKF Laser & Electronics AG

Germania | Website

Masini de frezat si gaurit mecanice si/sau cu laser, sisteme de metalizare a trecerilor, sisteme de mascare, printere pentru depunere pasta de lipit componente, prese pentru productia de multistrat, masini de plantat componente SMT, BGA si QFP, accesorii, scule si materiale pentru fabricatia prototipurilor de circuite imprimate.

Masini cu laser pentru debitarea cablajelor imprimate, nepopulate sau populate cu componente. Masini cu laser pentru structurarea cablajelor imprimate tridimensionale MID (Molded Interconnect Devices) prin metoda LDS (Laser Direct Structuring). Masini cu laser pentru structurarea si gaurirea substratelor de cablaje imprimate flexibile. Masini cu laser pentru sudura maselor plastice. Masini cu laser pentru fabricatia mastilor din otel pentru depunerea pastei de lipit (Soldering Paste Stencils). Masini cu laser pentru gaurirea ultrarapida a plachetelor din sticla, pentru productia de interposere.

Senzori si componente pentru automatizari

ADZ NAGANO GmbH Gesellschaft für Sensortechnik

ADZ NAGANO GmbH Gesellschaft für Sensortechnik

Germania | Website

Presostate, senzori si traductoare de presiune relativa.

FUKUDA CO. LTD

FUKUDA CO. LTD

Japonia | Website

Traductoare si regulatoare de presiune.

PRIGNITZ Mikrosytemtechnik GmbH

PRIGNITZ Mikrosytemtechnik GmbH

Germania | Website

Presostate, traductoare de presiune diferentiala, afisaje.

Dotari si materiale pentru industria electronica

PRINTTEC BV

PRINTTEC BV

Olanda | Website

Dotari si materiale pentru industria electronica: statii de lipire, varfuri pentru statii de lipire, aparate de masura si control cablaje imprimate, osciloscoape portabile, lampi cu lupa pentru electronisti, materiale: paste de lipit, materiale pentru curatirea placilor PCB.